Laat je inspireren! Met puur eten en meer natuur om lekker van te genieten. Elk vanuit hun eigen specialisme, geven 20 experts hun top 5’s van eetbare bloemen. O.a. de top 5 van Modeste Herwig, Natascha Boudewijn, Rob Baan, Daniëlle Houbrechts (B) en de dieren van Artis.
‘Bloemen met smaak’ is een stijlvol, creatief boek over eetbare bloemen. Want wat is er leuker dan het versieren van je verjaardagstaart, salade of toetje? Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur. Dit boek laat zien welke bloemen geschikt zijn om je maaltijd op te fleuren – en biedt vele andere toepassingen, creatieve tips en verrassende recepten.
Volop inspiratie voor liefhebbers van bloemen, gezelligheid en lekker eten.
Auteur: Anna Koster
Anna Koster is een ‘bloemenconnaisseur’. Met haar bedrijf Floral Touch inspireert ze mensen om meer met eetbare bloemen te doen. Met haar workshops ‘bloemenbonbons maken’, presentaties, trainingen en bloemenproeverijen verbindt ze je met de natuur en de seizoenen.
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
© 2024 www.groningen-natuurlijk.nl - Powered by Shoppagina.nl